Despre noi

Sunteți în căutarea unui transportator de încredere care să vă ofere soluțiile de care aveți nevoie, atunci când le solicitați?

L-ați găsit!

Suntem CELOT SRL – o firma clujeană care realizează transport de marfă în țară și în străinatate.

Oferim servicii de transport exclusiv sau la grupaj, atât firmelor cât și persoanelor fizice. Operăm numai cu mijloace de transport asigurate CMR și colaboratori verificați.

Experiența acumulată ne oferă avantajul unei bune cunoașteri a pieței transporturilor.

Apelați la noi pentru a economisi timp și bani, beneficiind în același timp de cele mai bune soluții. Acceptăm orice provocare!

Oferte de transport personalizate

pentru firme sau pentru persoane fizice!

CERERE DE OFERTĂ

Vă rugăm să completați formularul cu date cât mai exacte, pentru o tarifare corectă.
SOLICIT OFERTA

PARC AUTO

Parcul nostru auto dispune de toate tipurile de autoutilitare si autocamioane astfel impartite :

Autoutilitare MTMA 3.5 tone
0

Sarcina utila 1.200 kg.

Incarcare: 4 – 10 europaleti

Inchidere cu prelata si lift hidraulic.

Autoutilitare MTMA 7.5 tone
0

Sarcina utila 2.500 – 2.900 kg.

Incarcare 15 – 17 europaleti

Inchidere cu prelata.

Autoutilitare MTMA 12 tone
0

Sarcina utila 6.000 kg.

Incarcare: 15 – 18 europaleti.

Inchidere cu prelata si lift hidraulic.

Subansamble MTMA 40 tone
0

Sarcina utila 20 – 24 tone.

Inaltime: 2.7 – 3 metri

Inchidere cu prelata si lift hidraulic.

IMPLICARE SOCIALĂ

Responsabilitatea socială este datoria oricărei companii. Este o modalitate de a contribui la dezvoltarea comunității din care face parte.

Pentru a veni în sprijinul comunității, CELOT Cluj-Napoca susține asociația CERT Transilvania. Asociația CERT-Transilvania, Detașamentul de Intervenție în Caz de Dezastre – a fost inființată, în anul 2009 de un grup de prieteni, pasionați de off-road și motoare puternice, cu scopul de a ajuta oamenii aflați în situații dificile, bătrâni necăjiți și copii izolați care locuiesc în zone greu accesibile ale Munților Apuseni. Alături de latura umanitară, CRET Transilvania urmărește să ofere sprijin comunității prin acțiuni legate de mediul înconjurător și de formarea spiritului civic în rândul tinerilor.

CELOT Cluj-Napoca se asociază cu sporturile cu motor. Astfel, îl susținem pe pilotul Marc Banca în Campionatul Național de Viteza în Coasta. Marc este un sportiv complex, unul din cei mai buni copiloți de raliuri din România, care a decis în 2019 sa treacă la volanul unei mașini de competiții. Rezultatele excelente nu au întârziat sa apăra. Marc este Campion Național la clasa A2, a automobilelor cu doua roti motrice și motor pana în 2000 cmc.